DSM keukens promoties

Dsm keukens promoties? In 1991 begon Dsm keukens met het verkopen van keukens. het bedrijf kent 12 toonzalen in heel België. Alle medewerkers in het bedrijf hebben op het gebied van keukens jarenlange ervaring. Voor elke klant is er in stijl en voor alle wensen een keuken op maat te vinden.

Vraag de gratis keukencatalogi aan of bekijk hier de goedkoopste keukens.

DSM keukens promoties

Op dit moment heeft DSM keukens de actie, voor een werkblad betaald u de prijs van laminaat. Verder is er op dit moment geen actie bij DSM.

– -30% op het meubilair
– -20% op de toestellen
En ontvang daarbij nog een kitchen aid keukenrobot. Dit alles ontvangt u bij aankoop van een DSM keuken.

DSM-logoDSM keukens vestigingen

De keukentoonzalen zijn te vinden in: Nevele, Erebodegem, Gits, Sint-Niklaas, Olen, Aartselaar, Beveren, Roeselare, Kampenhout, Genk, Sint-Pieters-Leeuw en Oostende.

 

DSM keukens koopzondagen

De toonzalen van DSM zijn op zondag geopend van 10:00 uur tot en met 18:00 uur.

DSM keukens ervaringen

Bij elke klant verschilt de ervaring bij een keukenzaak. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring bij een keukenzaak die iemand opdoet betekend niet dat dit ook zo bij u zal zijn. Het hoeft bij u natuurlijk niet op dezelfde manier te lopen. Daarom zult u dan ook eerder negatieve recensies tegenkomen als positieve. Ga daarom ook niet blind vertrouwen op de verhalen die op internet staan. Voor keukenervaringen klik hier.