Keuken promoties

Keuken promoties? Een van de meest ondoorzichtige dingen uit keukenland voor consumenten. Dat is zeer begrijpelijk. Sommige winkels gooien met promoties terwijl anderen direct een lage prijs bieden.

Ontvang alle gratis keukencatalogi of bekijk hier direct de goedkoopste keukens.

Keuken promoties – echt en nep

Bij keuken promoties is er sprake van echte promotie of fictieve promotie. Bij fictieve promotie word de keukenprijs kunstmatig hoog gehouden en komt er een promotie. Dat betekend dat de promotie u weinig tot niks oplevert voor uw nieuwe keuken.

Bij een echte promotie is het zo dat de keuken toonzalen u een korting aanbieden waarvan u echt profijt van heeft en het u iets oplevert. U kunt vaak moeilijk zien wanneer er gebruik gemaakt wordt van echte of fictieve promotie.

Vroeger kwam het vaak voor dat de consument dacht een grote deal te hebben na een onderhandeling van een keuken, maar wat later niet zo bleek. Dit is dan een voorbeeld van fictieve promotie. Tegenwoordig is hier geen sprake meer van en moeten de keuken toonzalen er alles aan doen om klanten binnen te halen.

Keuken promotie

De minder grote prijsstunters zijn sneller geneigd met echte promoties te werken. Op keukens zit namelijk een marge. Deze keuken toonzalen zullen dan ook minder bezig zijn met het verkopen van keukenpromotie aan u, maar voorzien u van de juiste keukenontwerpen en van goed keukenadvies.

Ook moeten gemiddelde en kleine keukenzaken het opnemen tegen grote keukenzaken, hierdoor zult u bij dat soort keukenzaken ook sneller hogere kortingen krijgen en kunt u meer acties verwachten.

Recente promoties

Hier vindt u alle promoties van keuken toonzalen in België. Keuken toonzalen die promoties geven op de totaal prijs of gratis apparatuur of decoratie weggeven.

Maak gebruik van deze aantrekkelijke aanbiedingen:

Promoties Keukens De Abdij: Ontdek de actuele acties van Keukens De Abdij. Voor keukenkopers altijd iets te beleven. Download de folder als eerste stap naar jouw droomkeuken!

Bekijk hier de actie van Keukens De Abdij.

Promoties DSM keukens: DSM heeft momenteel een actie open voor de klanten die KVO supporters zijn. Bij aankoop van een nieuwe keuken ontvangt u 2 gratis KVO abonnementen ’17-’18.

Bekijk hier de actie van DSM keukens.

Promoties Franssen keukens: Franssen keukens heeft momenteel 21 keukens met promoties.

Bekijk hier de actie van Franssen keukens.

Promoties Grando keukens: Nu bij Grando; gratis composiet of graniet. Vraag naar de actievoorwaarden bij een van de toonzalen.

Bekijk hier de actie van Grando.

Promoties Dovy keukens:  Gratis Batibouw keukenapparatuur + Batibouw korting. Vraag naar de actievoorwaarden bij een van hun toonzalen.

Bekijk hier de actie van Dovy keukens.

Promoties Ikea keukens: Ikea heeft momenteel geen promoties.

Promoties Ilwa keukens: Op dit moment heeft Ilwa geen actie. Mocht hier verandering in komen dan zullen wij dat vermelden op de site.

Ixina keukens: deze toonzaal heeft momenteel geen promoties.

Promoties Krefel keukens: er zijn nu geen acties.

Promoties keukenontwerpers: Een gratis Bora Basic kookplaat bij aankoop van een keuken. Vraag naar de actievoorwaarden bij een van hun toonzalen.

Bekijk hier de actie van Keukenontwerpers.

Gratis keukencatalogus ontvangen? Ontvang alle gratis keukencatalogi met de nieuwste keukendesigns en apparatuur.

Bekijk alle goedkope Duitse kwaliteitskeukens.